Change Academy

Jou en jouw organisatie leniger helpen veranderen: dat is de bedoeling van de PIO Change Academy.

Een plek waar jij diepgaande persoonlijke en organisatieverandering onderzoekt en doormaakt. Waar jij ontdekt wat de broncode is voor succesvolle transities.

Een academie waar we in verschillende leergangen en Masterclasses samen werken aan het vergroten van jouw impact in het veranderen van de organisatie. Waar we onze veranderervaring, onze tools en de nieuwste kennisontwikkelingen bundelen en doorgeven.

Over onze leergang Deep Change vind je alle relevante informatie hieronder.

Onze aanbod van Masterclasses plaatsen wij binnenkort online.

Leergang Deep Change

Wat is Deep Change precies?

Deep Change is verandering die verder gaat dan een herschikking van de stoelen. Een diepgaande transitie in jou en in jouw organisatie, waarbij denke en doen wezenlijk en onomkeerbaar transformeren.

Deep Change gaat in de kern over hoe jij als veranderaar samen met anderen betekenisvolle en veelomvattende verandering mogelijk maakt. Verandering waar mensen in geloven. En gecommitteerd aan bij willen dragen. Over het diepgaand veranderen van gedrag in organisaties.

 

Waarom is Deep Change belangrijk?

Willen jij en jouw organisatie succesvol blijven in jullie werkveld? Dan zal je meer dan ooit bewust bezig moeten zijn met vernieuwing. Oude routines vervangen voor fris nieuw gedrag, denken van gisteren verruilen voor het experiment van morgen: diepgaand veranderen. Hierin succesvol zijn is misschien wel de nummer 1 kritieke succesfactor in moderne organisaties.

En om steeds die succesvolle match vinden met de sterk veranderende omgeving heeft de organisatie het vermogen nodig om in te spelen, te anticiperen en zichzelf steeds opnieuw uit te vinden. Terwijl ze tegelijkertijd trouw blijft aan haar kern.

Wil jij wendbaarder en weerbaarder worden? Vormgeven aan betekenisvolle, diepgaande verandering in jouw organisatie? Wil jij ook de broncode voor echte transformatie ontdekken? En als veranderaar bijdragen aan de groei en ontwikkeling van anderen? De Leergang Deep Change is hiervoor speciaal ontwikkeld.

 

Wat is de Leergang Deep Change?
Deep Change is een veelzijdig en indringend opleidingsprogramma dat is opgebouwd uit drie in impact en moeilijkheidsgraad toenemende Levels.

Zelf bepaal je tot welk niveau jij jouw vermogen wilt ontwikkelen om transities vorm te geven en te faciliteren; op zowel het niveau van individu, team en organisatie.

In de praktijk..

Veranderingen die moeizaam op gang komen, knarsend tot stilstand komen, of nooit worden afgemaakt.

Dat kennen we allemaal, en daar sta je dan als professional..

Hoe doorbreek je dat?!

Ontstroeven van stagnerende veranderprocessen leer jij in de Leergang Deep Change. Met een rijke set van skills, direct toepasbare tools en praktische interventies help jij straks weer nieuwe energie te blazen in de transitie!

Jij geeft met Deep Change een krachtige impuls aan jouw repertoire als veranderaar! En bouwt met jouw deelname tegelijkertijd aan een netwerk van collega veranderprofessionals en potentiële samenwerkingspartners.

 

Reacties van deelnemers

Leergang Deep Change, 3 levels

Deep Change, Level 1: Fundamentals
Level 1 Fundamentals

 

In Deep Change, Level 1 ontdek jij de broncode voor succesvolle transities. Leer je boven- en onderstroomse principes te integreren in veranderingsprocessen. En verstevig jij het fundament van jouw veranderkennis én -kunde.

Voor iedere professional die een impactvolle rol wil spelen in het tot stand brengen van betekenisvolle transities in organisaties. Voor als jij je eigen verandervermogen en veranderrepertoire een krachtige impuls wil geven.

Fundamenteel anders omgaan met veranderen; dat is de kern van wat jij uit deze Level gaat halen.

Ik wil graag meer weten over programma, data, investering en inschrijven

 

Deep Change, Level 2: Leadership
Level 2 Leadership

 

Jouw eigen veranderimpact als leider vergoten in de organisatie: daar is Deep Change, Level 2 op gericht. Zicht krijgen op het leiderschap dat diepgaand veranderen mogelijk maakt. Dat essentieel is in de transitie. Leren doorgronden en uitnutten van jouw sturende waarden en unieke veranderkwaliteiten. Zodat jij nog beter in staat bent om beweging te brengen in taaie veranderprocessen.

Voor leiders en veranderprofessionals die een grotere rol en verantwoordelijkheid verlangen in veranderende organisaties. En meer in regie willen komen (en blijven) bij het samen tot stand brengen van veranderingen die ertoe doen.

Ik wil graag meer weten over programma, data, investering en inschrijven

 

Deep Change, Level 3: Interventions
Level 3 Interventions

 

Ontdekken en leren toepassen van interventies die beweging brengen: bovenstrooms versnellen door onderstrooms vertragen en verbinden. Experimenteren met en aan den lijve ondervinden van hoe jij ook de minderheidsstem echt weet te benutten. En plek geeft. Leren spelen met voor- en achtergrond in de verandering. Leren verdragen én draaglijker maken van ongemak en de onvermijdelijke gevoelens van niet weten en nog niet in staat zijn.

Zelf de interventie zijn; managen van je eigen mentale staat en oproepen van een 'mogelijke makende' staat bij anderen. Context creatie en 'priming' leren inzetten als bedding voor betekenisvolle interacties.

Deep Change, Level 3: Interventions is specifiek bedoeld als je een ervaren veranderprofessional bent die een krachtige impuls wil geven aan de transitie in jouw organisatie.

Ik wil graag meer weten over programma, data, investering en inschrijven

 

Kosten / investering

Level 1

De investering voor Deep Change, Level 1: Fundamentals bedraagt € 995,- (voor twee trainingsdagen inclusief 7 weken e-cursus)

 

Level 2

De kosten voor Deep Change, Level 2: Leadership bedragen € 1.395,- (voor twee trainingsdagen én twee persoonlijke coachingssessies)

 

Level 3

De investering voor Deep Change, Level 3: Interventions bedraagt € 1.595,- (voor drie opleidingsdagen, drie groepssessies en twee individuele veranderconsults)

 

Level 1, 2 én 3

Schrijf je direct in voor Levels 1, 2 & 3 met een korting van liefst 25% (€ 2.985,- ipv € 3.985,-).

 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief locatie, materialen, lunch en koffie/thee, maar exclusief 21% btw. 

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Welpenhof 1, 7944 AM  Meppel

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       Blog       Contact       Disclaimer       Privacy

Share This

Ontvang de nieuwste veranderverhalen!

- Leiderschap in transitie

- Doorbreken van taaie dynamieken

- Mobiliseren van creatieve energie

 

Ja, stuur mij updates ajb!

 
 

  Veranderverhalen