Direct boeken als coach of teamcoach via Zoom? Check it out!

Ik help leiders en professionals in kennisintensieve organisaties leniger veranderen. Op zo’n manier dat ze de volgende verandering, en die daarna, moeiteloos zelf tot een succes brengen. En voortaan wendbaarder zijn en duurzaam beter presteren.

Mijn passie: co-creëren van betekenisvolle ontwikkeling in organisaties.

Mijn focus: psychologische veiligheid vergroten in teams, verandervermogen versterken van leiders, professionals en teams, en beweging en energie (terug) brengen in taaie veranderprocessen.

Mijn kracht: helpen ontstroeven en losdenken met nieuwe kijkrichtingen en een verfrissende dosis opbouwende tegendraadsheid en het verbinden van mensen en verdiepen van samenwerkingsrelaties met verrassend onalledaagse werkvormen.

Mijn ervaring deed ik op bij toonaangevende adviesbureaus. Hier leerde ik dat er meer dan inhoud voor nodig is om mensen te bewegen. Dat mensen graag zeggenschap en eigenaarschap ervaren voor hun eigen veranderingen. En dat juist daarin de sleutel ligt voor gemotiveerd verbeteren en succesvol veranderen. Hier heb ik draagvlak en samen-redzaamheid leren mobiliseren.

Ik ben Sociaal- en Organisatiepsycholoog, heb tevens een achtergrond in Commerciële Economie en ben sinds 2012 internationaal gecertificeerd NLP Trainer. In mijn aanpak geef ik mijn brede wetenschappelijke nieuwsgierigheid graag een plek.

Enkele artikelen van mijn hand

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Welpenhof 1, 7944 AM  Meppel

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       VeranderVerhalen       Contact       Disclaimer       Privacy

Share This