Arjan Lautenbach

Ik help veranderen hoe mensen denken en werken in organisaties. Zodat werken leuker wordt. En zinvoller. En bijdraagt aan nog mooiere resultaten! Zodat we samen de wereld weer ’n stukje beter maken.

Mijn passie: co-creëren van betekenisvolle verandering in organisaties. Mijn focus: verandervermogen vergroten van leiders en professionals, beweging en energie (terug) brengen in taaie veranderprocessen. Mijn kracht: helpen ontstroeven en losdenken met nieuwe kijkrichtingen en een verfrissende dosis opbouwende tegendraadsheid en het verbinden van mensen en verdiepen van samenwerkingsrelaties met verrassend onalledaagse werkvormen.

Mijn ervaring deed ik op bij toonaangevende adviesbureaus. Hier leerde ik dat er meer dan inhoud voor nodig is om mensen te bewegen. Dat mensen graag zeggenschap en eigenaarschap ervaren voor hun eigen veranderingen. En dat juist daarin de sleutel ligt voor gemotiveerd verbeteren en succesvol veranderen. Hier heb ik draagvlak en samen-redzaamheid leren mobiliseren.

Ik ben Sociaal- en Organisatiepsycholoog, heb tevens een achtergrond in Commerciële Economie en ben sinds 2012 internationaal gecertificeerd NLP Trainer. In mijn aanpak geef ik mijn brede wetenschappelijke nieuwsgierigheid graag een plek.

Mijn kennis deel ik graag met u in mijn werk én via Ontwikkeljeverder.nl.

 

Maaike Bakker >>>

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Welpenhof 1, 7944 AM  Meppel

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       Blog       Contact       Disclaimer       Privacy

Share This

Ontvang de nieuwste veranderverhalen!

- Leiderschap in transitie

- Doorbreken van taaie dynamieken

- Mobiliseren van creatieve energie

 

Ja, stuur mij updates ajb!

 
 

  Veranderverhalen