Ik help leiders en professionals in kennisintensieve organisaties leniger veranderen. Op zo’n manier dat ze de volgende verandering, en die daarna, moeiteloos zelf tot een succes brengen. En voortaan wendbaarder zijn en duurzaam beter presteren.

Mijn passie: co-creëren van betekenisvolle ontwikkeling in organisaties.

Mijn focus: psychologische veiligheid vergroten in teams, verandervermogen versterken van leiders, professionals en teams, en beweging en energie (terug) brengen in taaie veranderprocessen.

Mijn kracht: helpen ontstroeven en losdenken met nieuwe kijkrichtingen en een verfrissende dosis opbouwende tegendraadsheid en het verbinden van mensen en verdiepen van samenwerkingsrelaties met verrassend onalledaagse werkvormen.

Mijn ervaring deed ik op bij toonaangevende adviesbureaus. Hier leerde ik dat er meer dan inhoud voor nodig is om mensen te bewegen. Dat mensen graag zeggenschap en eigenaarschap ervaren voor hun eigen veranderingen. En dat juist daarin de sleutel ligt voor gemotiveerd verbeteren en succesvol veranderen. Hier heb ik draagvlak en samen-redzaamheid leren mobiliseren.

Ik ben Sociaal- en Organisatiepsycholoog, heb tevens een achtergrond in Commerciële Economie en ben sinds 2012 internationaal gecertificeerd NLP Trainer. In mijn aanpak geef ik mijn brede wetenschappelijke nieuwsgierigheid graag een plek.

Eén van mijn fascinaties is hoe de ervaren psychologische veiligheid de effectiviteit van ieder team bepaalt; als belangrijkste factor! Verbijsterend!

Wat ik dan direct wil weten is hoe je die psychologische veiligheid kunt zien, kunt herkennen: direct, in het hier en nu. En hoe je daar vervolgens een positief verschil in kunt maken.

Mijn speurtocht om deze vragen te beantwoorden, heb ik op papier gezet: ontdek hier hoe je kunt interveniëren vanuit de sociale signalen van psychologische veiligheid.

 

Direct boeken als coach of teamcoach via Zoom? Check it out!

Enkele artikelen van mijn hand

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       VeranderVerhalen       Contact       Disclaimer       Privacy