Ik geloof in de ongekende kracht van mensen. Uw mensen. Mensen die blijvend doelgericht samenwerken om uw organisatie te laten groeien. Mensen als onderscheidende factor op de markt, mensen als inspiratiebron, menselijk talent wat verrassend en onvoorspelbaar kan zijn: het maakt organisaties complex… en fascinerend.

Ik ben gedreven door dat wat zich zichtbaar manifesteert aan gedrag, prestaties, structuren en doelen. En gedreven door dat wat zich niet direct zichtbaar manifesteert. Wat zich bevindt in de onderstroom van uw organisatie, team of in u zelf. Cultuur, waarden en drijfveren, bezieling, tradities, oorsprong en oprichters.

Hoe verhoudt de onderstroom zich met de zichtbare bovenstroom? Hoe houden ze elkaar in balans? Hoe verhouden beide zich tot uw klanten, markten, diensten die u of uw bedrijf voortbrengt? Op deze vragen zoek ik graag met u de antwoorden en de passende interventies om de gewenste beweging in gang te zetten. Daar zit mijn vuur, mijn passie. Verbinden, toevoegen, wrijving en warmte maken dat er iets ontstaat wat groter is dan de som der delen.

Dat is precies wat ons als Partners In Ontwikkeling samenbindt. En dat is wat ik graag samen met u aanga.

Thema’s waar ik mij graag mee bezig houd zijn: Leiderschap, Samenwerken, Team Coaching, Personal Coaching, Familiebedrijf dynamieken, Systeem-Evolutionair denken & werken.

Ik ben lid van:

OOA, Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs
IFBK, Instituut voor Familie Bedrijskunde
ISPSO, International Society for the Psychoanalytic Study of Organisations
De Zwolsche Zwerm, inspiratieplaats voor Systeemdenkers

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       VeranderVerhalen       Contact       Disclaimer       Privacy