Arcadis Gebouwen

Samen vormgeven aan de transitie

Hoe werk je werkelijk onderscheidend samen in hoog complexe, multidisciplinaire projecten?
Hoe geef je samen vorm aan een veelkoppig veranderproces?

Arcadis Gebouwen is een divisie van moederbedrijf Arcadis die net als veel andere organisaties een bewogen periode doormaakt. Een tijd van veel veranderingen tegelijkertijd, in de aard van de klantvragen, de uitdagingen en complexiteit in de waagstukken die zij aangaan en in de transitie die professionals en managers samen doormaken om de uitdagende doelen waar te maken.

Hoe vinden we onszelf opnieuw uit in hoe we samen het werk doen? Hoe benutten we elkaar optimaal in het veelzijdige netwerk dat we samen vormen? Hoe vergroten we onze wendbaarheid én weerbaarheid? En hoe blijven we onderscheidend in staat om met onze klanten buitengewone en duurzame oplossingen te vinden?

Als partner zijn wij samen rondom dergelijke vragen al langere tijd aan het werk. En co-creëren we de interventies die weer een volgende stap vormen in de transitie. Zonder blauwdrukken die de illusie wekken dat de stip op de horizon vast zou staan; daarvoor is de toekomst te dynamisch, en te onzeker. Maar met het rotsvaste vertrouwen dat de uitzonderlijke professionals van Arcadis samen hoe dan ook een productieve weg weten te vinden.

Ik wil graag hier graag meer over weten..

Neem direct contact op met Maaike Bakker (06 – 510 72 568) of Arjan Lautenbach (06 – 149 80 891).

Of laat een bericht achter; en dan nemen we snel contact met je op. 

Pio_Logo_Large_Centered

Moving Minds, Shaping Stories

Maaike 06 51072568

Arjan 06 14980891

Volg ons op Twitter    Volg ons op Facebook

PIO       VeranderVerhalen       Contact       Disclaimer       Privacy