Teaming

Vergroten van scherpte én vertrouwen in het samenspel. Bouwen aan het sociale weefsel van uw team en organisatie. Om een nog aantrekkelijker werkplek te bieden, en samen meer voor elkaar te krijgen, en je deel te voelen van een betekenisgemeenschap; een club waar je bij wilt horen.

Wij zetten ons daar graag gecommitteerd voor in! Zijn een teamcoach, vertrouwenspersoon, leermeester, soms bliksemafleider: partner in uw gezamenlijke ontwikkeling. Wij staan u en uw teamleden bij, zijn meervoudig partijdig, en ondersteunen u in het groeien tot een high performing team, een plek waar ieder thuis is.

Ontwikkelen van teams kan een hobbelend pad zijn. Waarin het leren waarderen en benutten van onderlinge verschillen, én het leren richten van energie belangrijke rode draden zijn. Processen die wij door onze ervaring op ons duimpje kennen. En waarbij wij niet snel zullen terugschrikken van taaiheid, frictie of pittige onderlinge spanningen.

In onze interactieve, energieke én intensieve Teaming programma’s werken en bouwen we samen aan progressie; in de kwaliteit van de onderlinge relaties én in de gezamenlijke voortbrenging van opmerkelijke resultaten. 

Altijd met energie en zeven mijlsstappen als eindresultaat.

Bel gerust eens met Maaike Bakker (06 – 510 725 68) of Arjan Lautenbach (06 – 149 80 891).

Of laat je bericht achter, en wij nemen contact op met jou.

 Meer over: Leadership > of Change >